martes, 10 de noviembre de 2015

I Jornades per l'Impuls del Sector Agrari a l'Alcoià-Comtat

Compartim amb tots vosaltres algunes imatges de les I Jornades per l'Impuls del Sector Agrari a l'Alcoià-Comtat que es van celebrar el passat dissabte a l'Auditori del nostre municipi. Les jornades foren tot un èxit, tant per la qualitat de les ponències i tot allò que es va parlar i debatre, com per l'assistència de gent i quantitat de ponents.
Al posterior dinar es van intercanviar moltes idees i projectes que amb esforç i el suport de les administracions públiques poden fer-se realitat. Volem agrair a tots els ponents i assistents el seu compromís i presència, així com a totes les persones, entitats i institucions que ens han donat suport i ajudat en l'organització i difusió.
Comencem ja a pensar en la segona edició d'aquestes jornades!
--
Compartimos con todos vosotras algunas imágenes de las I Jornadas por el Impulso del Sector Agrario en l'Alcoià-Comtat que se celebraron el pasado sábado en el Auditorio de nuestro municipio. Las jornadas fueron todo un éxito, tanto por la calidad de las ponencias y todo aquello que se habló y debatió, como por la asistencia de gente y cantidad de ponentes.
En la posterior comida se intercambiaron muchas ideas y proyectos que con esfuerzo y el apoyo de las administraciones públicas pueden hacerse realidad. Queremos agradecer a todos los ponentes y asistentes su compromiso y presencia, así como a todas las personas, entidades e instituciones que nos han apoyado y ayudado en la organización y difusión.
Empezamos ya a pensar en la segunda edición de estas jornadas!




No hay comentarios: