jueves, 22 de enero de 2015

Campaña Horta és futur

DESDE COAG-COMUNIDAD VALENCIANA, NOS GUSTARÍA QUE PARTICIPASEIS EN LA RECOGIDA DE FIRMAS DE LA CAMPAÑA “HORTA ES FUTUR”
COAG-COMUNIDAD VALENCIANA SE POSICIONA EN CONTRA DE LAS PRETENSIONES DEL AYUNTAMIENTO DE VALENCIA DE ERRADICAR LAS ÚLTIMAS HUERTAS PERIFÉRICAS QUE RODEAN LA CIUDAD Y SU ÁREA METROPOLITANA.
CREEMOS QUE ESTO SIGNIFICA LA TOTAL PÉRDIDA DE UN PAISAJE CULTURAL Y DE LA SOBERANÍA ALIMENTARIA DE LA CIUDAD.



21 de enero de 2015
CAMPANYA HORTA ÉS FUTUR
 
VALENCIÀ
Estimades amigues i amics

aquesta vesprada a les 20h anem a llançar la campanya#Hortaésfutur per aturar el Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) que l'Ajuntament de València pensa aprovar abans d'eleccions.
Aquest pla sentència l'horta d'una forma irreversible i és un frau perquè no s'adapta a la nova legislació urbanística alhora que compromet, a les portes d'unes eleccions, les futures polítiques agrícoles, de medi ambient i paistge que un nou ajuntament vulguera dur endavant.

per que siga un èxit necessitem de la vostra ajuda:

A) si teniu twitter: enllaçar amb @perlhorta el vostre compte i anar retuitant el hashtag triat és:
#HortaésFutur 
Podeu també tuitar sobre el PGOU però sempre posant el hashtag

B) si teniu facebook seguir el de perlhorta: www.facebook.com/perlhorta

C) si no teniu res d'això, seguir a partir de les 20h la web de perlhorta: http://perlhorta.info per anar a la pàgina de signatura electrònica de la campanya i signar-hi


Esperem comptar amb la teua ajuda. Ens juguem el futur d'aquesta ciutat

Entre totes i tots ho farem tot.

Gràcies
CAMPAÑA "HUERTA ES FUTURO"
CASTELLANO:

Estimadas amigas y amigos

Esta tarde a las 20h vamos a lanzar la campaña #Hortaésfutur para parar el Plan General de Ordenación Urbana (PGOU) que el Ayuntamiento de Valencia piensa aprobar antes de las elecciones.
Este plán sentencia a la huerta de forma irreversible y es un fraude porque no se adapta a la nueva legislación urbanística a la vez que compromete, a las puertas de unas elecciones, las futuras políticas agrícolas, de medio ambietne y paisaje que un nuevo ayuntamiento quisiera poner en marcha.

para que sea un éxito necesitamos vuestra ayuda:

A) si teneis twitter: enlazar con @perlhorta vuestra cuenta y retuitear el hashtag escogido:
#HortaésFutur 
Podeis también tuitear sobre el PGOU pero siempre poniendo el hashtag

B) si teneis facebook seguir el de perlhorta: www.facebook.com/perlhorta

C) si no teneis nada de esto, seguir a partir de las 20h la web de perlhorta: http://perlhorta.info para ir a la página de la firma electrónica de la campaña y firmarla


Esperamos contar con vuestra ayuda. Nos jugamos el futuro de esta ciudad

Entre todas y todos lo conseguiremos.

Gracias




De conformidad con lo que establece la Ley Orgánica 15/1999 de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que sus datos personales están incorporados en un fichero bajo la responsabilidad de la Asociación Llavors d'ací, con la finalidad de poder informarle de las actividades  y eventos relacionados con el ámbito de la asociación. Puede ejercer sus derechos de acceso, cancelación, rectificación y oposición mediante correo electrónico a llavorsd@llavorsdaci.org. Asimismo puede darse de baja de la base de datos comunicándolo al mismo correo
--
--
Globalitzem la lluita!! Globalitzem l'esperança!!

Has rebut aquest missatje per estar subscrit al Grup "Plataforma per la Sobirania Alimentària del Pais Valencià a València" de Grups de Google.
Si vols publicar en aquest grup, envia un missatge de correu electrònic a plataforma-sobal-pais-valencia@googlegroups.com
Per a anul·lar la subscripció a aquest grup, envia un missatge a plataforma-sobal-pais-valencia+unsubscribe@googlegroups.com
Per a obtenir més opcions, visita aquest grup en http://groups.google.com/group/plataforma-sobal-pais-valencia?hl=es?hl=es.

---
Heu rebut aquest missatge perquè esteu subscrit al grup "Plataforma por la Soberanía Alimentaria del PV a València" de Google Groups.
Per cancel·lar la subscripció a aquest grup i deixar de rebre els seus missatges, envieu un correu electrònic a plataforma-sobal-pais-valencia+unsubscribe@googlegroups.com.
Per veure més opcions, visiteu https://groups.google.com/d/optout.

No hay comentarios: